zaterdag 14 november 2020

2020-11-14 | Op de hei

 


Uitgevlogen

Vandaag aan de wandel in de mooie Achterhoek. Nu we op het Pieterpad lunchen laten we de bonte kip uitvliegen alhier over een prachtig heideveld.




Wanneer je 'm vindt, neem 'm mee, kijk op mijn weblog (zie achterzijde steentje) en laat een foto en berichtje achter waar je 'm gevonden hebt en waar je 'm hebt achtergelaten voor z'n vervolgreis (screenshot van de locatie is altijd handig). Vind je 'm te mooi om door te laten reizen, ook geen probleem, geef dan even door in welke stad, plaats, dorp of buurtschap ie een fijn thuis heeft gekregen.


Hier begint z'n reis

Ik ben zeer benieuwd hoe zijn reis gaat worden en die van de volgende stenen. Wie laat 'm verder reizen?


Reacties kun je hieronder plaatsen of stuur een mailtje, liefst met foto, naar jzwiers63@hotmail.com.

**********

De bonte kip heeft een andere stok

Hoe leuk is dit, de bonte kip is verder gevlogen naar Lochem. Eduard Camping (voor wie nog op wandelvakantie wil bekijk zijn website: https://www.travellers.nl) . Wie laat 'm verder reizen. Ik ben benieuwd met wie en waar naar toe.




2 opmerkingen:

  1. Hoi Jolanda, wij hebben je bonte kip vandaag opgepakt vanaf de tafel aan de rand van de heide waar je die gister zelf hebt achtergelaten :-). De kip ligt nu beneden op tafel, maar krijgt een van de komende dagen ergens hier in de Achterhoek een nieuwe plek om haar reis te vervolgen. Vandaag geen goed plekje meer gezien.
    Ik weet inmiddels van het bestaan van Wandelstenen, er schijnen er meerdere in omloop te zijn: leuk om te zien wat voor reis die stenen af zullen leggen in hun leven.
    Groet uit Lochem, Eduard Camping

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eduard, bedankt voor je bericht en goede zorg voor de bonte kip. Geef 'm voor nu een goed tehuis en als ik zo zie op jouw website, gaat ie vast een mooie volgende wandeling tegemoet.

    BeantwoordenVerwijderen

2022-03-11 | Zwolle

  Kunst  In Zwolle is genoeg te zien om je een dag te kunnen vermaken. Zelfs qua kunst blijven ze niet achter, want ergens ligt deze steen o...